Garagen-Sektionaltor in weiß
Garagen-Sektionaltor mit Nebentür
Garagen-Sektionaltor in stahlblau
Garagen-Sektionaltor mit ansichtsgleicher Nebentür und Fenster in taubenblau
Garagen-Sektionaltor in graualuminium
Garagen-Sektionaltor in satin grey

Datenschutzerklärung

Declaraţia Novoferm GmbH privind protecţia datelor

Declaraţia Novoferm GmbH privind protecţia datelor

Valabilă pentru paginile de Internet ale Novoferm GmbH

constând din           

 

www.novoferm.com

inclusiv Extranet (www.novoferm-händler.de, www.novoferm-handwerker.de şi www.novoferm-architekten.de, www.novoferm-erfolgsportal.de şi www.novoferm-extranet.de), magazinul online şi platforma de comerţ NOVOSALES

 

www.novoferm.de

inclusiv Extranet ((www.novoferm-händler.de, www.novoferm-handwerker.de şi www.novoferm-architekten.de, www.novoferm-erfolgsportal.de şi www.novoferm-extranet.de), magazin online şi platformă de comerţ NOVOSALES

 

precum şi paginile reprezentanţilor Novoferm din statele

www.novoferm.at - Austria

inclusiv platforma de comerţ NOVOSALES Austria

www.novofermalsal.com - Spania

www.novofermgarageporte.dk şiwww.novoferm.dk - Danemarca  

www.novoferm.cz - Republica Cehă

www.novoferm.gr - Grecia

www.novofermindustrie.be şi www.novoferm.be - Belgia

www.novoferm.it - Italia

www.novoferm.pl - Polonia

www.novoferm.bg - Bulgaria

www.novoferm.fr - Franţa

www.novoferm.ch - Elveţia

www.novoferm-romania.ro - România

www.novoferm.nl - Olanda

 

Ediţia 15.05.2018

 

 

Protecţia datelor - generalităţi

(1) Novoferm GmbH se bucură de interesul pe care îl manifestaţi pentru grupul nostru de companii şi pentru produsele noastre. În calitate de grup internaţional, Novoferm deţine o serie de site-uri web în toată lumea. Novoferm GmbH este responsabil pentru paginile de Internet ale grupului de companii pe baza Regulamentului General UE privind Protecţia Datelor (numit în cele ce urmează RGPD). Având în vedere că sediul firmei se află în Germania, pe baza Legii federale privind protecţia datelor (numită în cele ce urmează, cu prescurtarea germană, BDSG), autorităţile competente în materie sunt autorităţile de resort germane.

 

Organismul responsabil este

 

Novoferm GmbH

Instanţa competentă: Judecătoria Coesfeld, HRB 7771

Număr de identificare în scop de TVA: DE811152143

 

Reprezentată de administratorii

Ing. dipl. Rainer Schackmann, preşedinte
Econ. dipl. Thomas Hage
Ing. dipl. Dirk Gößling

Însărcinat cu protecţia datelor: Thorsten Werbeck

 

Isselburger Str. 31
D-46459 Rees

Tel:                 (+49) 02850-910-0
Telefax:                     (+49) 02850-910-646
Internet:

www.novoferm.com (Novoferm Group),

www.novoferm.de (Novoferm Germania)

 

(2) Reprezentanţii noştri din statele indicate sunt responsabili pentru respectarea legilor locale cu privire la protecţia datelor. Toţi reprezentanţii au obligaţia să respecte RGPD şi Declaraţia privind protecţia datelor de mai jos. Numele responsabililor sau însărcinaţilor cu protecţia datelor ai reprezentanţilor pot fi găsite în registrul procedural de la finalul declaraţiei sau în lista de contacte a paginii web a reprezentantului respectiv.

 

Protecţia datelor în Extranet pentru utilizatori înregistraţi

Extranet-ul în limba germană este conceput ca platformă B2B pentru clienţii noştri comerciali din Germania. La paginile de Extranet puteţi ajunge prin portalurile noastre online pentru distribuitori www.novoferm-händler.de artizani www.novoferm-handwerker.de şi arhitecţi www.novoferm-architekten.de. Acolo prezentăm ofertele Novoferm în Germania exclusiv pentru clienţii înregistraţi cu sediul firmei în Germania. De vânzările în Germania răspunde Novoferm Vertriebs GmbH, către care sunt redirecţionate solicitările dvs. din Germania. Din acest motiv, înregistrarea dvs. şi accesul la Extranet depinde de consimţământul dvs. pentru redirecţionarea datelor către Novoferm Vertriebs GmbH. Novoferm Vertriebs GmbH se supune pe deplin următoarelor reguli ale Novoferm GmbH. Însărcinatul nostru cu protecţia datelor, domnul Thorsten Werbeck răspunde, în calitate de însărcinat al grupului, conform art. 37 alin. 2 din RGPD, şi pentru protecţia datelor în cadrul Novoferm Vertriebs GmbH.

 

Protecţia datelor pe platformele de comerţ NOVOSALES, NOVOSALES AUSTRIA şi magazinul online al Novoferm GmbH pentru utilizatori înregistraţi

 

Toate platformele de comerţ sunt concepute de asemenea ca simple platforme B2B.

 

De vânzările în Germania răspunde Novoferm Vertriebs GmbH, către care sunt redirecţionate comenzile făcute de dvs. pe platforma de comerţ NOVOSALES. Din acest motiv, înregistrarea şi accesul dvs. depind de consimţământul dvs. pentru redirecţionarea datelor către Novoferm Vertriebs GmbH. Novoferm Vertriebs GmbH se supune pe deplin următoarelor reguli ale Novoferm GmbH. Însărcinatul nostru cu protecţia datelor, domnul Thorsten Werbeck răspunde, în calitate de însărcinat al grupului, conform art. 37 alin. 2 din RGPD, şi pentru protecţia datelor în cadrul Novoferm Vertriebs GmbH.

 

Organismul responsabil este

 

Novoferm Vertriebs GmbH

Instanţa competentă: Judecătoria Coesfeld, HRB 12057

Număr de identificare în scop de TVA: DE 815126260

 

Reprezentată de administrator

Ing. dipl. Rainer Schackmann, preşedinte

 

Însărcinat cu protecţia datelor: Thorsten Werbeck

 

Schüttensteiner Str. 26

D-46419 Isselburg

Tel:                 (+49) 02850-910-700

Telefax:                     (+49) 02850-910-646

E-mail                        vertrieb@novoferm.de

 

De vânzările în Austria răspunde Novoferm Austria GmbH, către care sunt redirecţionate comenzile făcute de dvs. pe platforma de comerţ NOVOSALES AUSTRIA. Din acest motiv, înregistrarea şi accesul dvs. depind de consimţământul dvs. pentru redirecţionarea datelor către Novoferm Austria GmbH. Novoferm Austria GmbH se supune pe deplin următoarelor reguli ale Novoferm GmbH.

 

Organismul responsabil este

 

Novoferm Austria GmbH

Reprezentată de administrator

Domnul Robert Gruber,

 

Roter Hof 1/1,

A-2000 Stockerau

 

Tribunalul Korneuburg FN 235042 a

Număr de identificare în scop de TVA: ATU 56947228

 

 

Responsabil cu protecţia datelor: Robert Gruber

 

Telefon: (+43)02266/98224

Fax: (+43)02266/9822499

E-mail: office@novoferm.at

 

Magazinul online pentru comenzi internaţionale şi comenzi interne în cadrul grupului de companii NOVOFERM este deţinut şi controlat din punctul de vedere al protecţiei datelor de Novoferm GmbH.

 

 

Operatorii noştri de date contractuale conform art. 28 RGPD şi § 62 BDSG

(1) De serverele noastre din locaţia Gütersloh şi de prelucrarea datelor contractuale (stocarea şi redirecţionarea către Novoferm şi partenerii contractuali ai acesteia) răspunde din însărcinarea noastră firma arvato systems GmbH, An der Autobahn 200, D-33333 Gütersloh.

(2) De serverul paginii web de la locaţia din Straßburg şi de prelucrarea datelor contractuale (stocarea şi redirecţionarea către Novoferm şi partenerii contractuali ai acesteia) răspunde din însărcinarea noastră firma Beyond Media GmbH, Mercedesstraße 3, 74366 Kirchheim am Neckar (HRB 731659 AG Stuttgart), reprezentată de administrator Sven Heib. Host Service Provider-ul nostru se supune de asemenea dispoziţiilor germane privind protecţia datelor.

(3) Asistenţa (inclusiv publicitatea), monitorizarea siguranţei şi evaluarea paginilor web se fac de asemenea de către Beyond Media GmbH, Mercedesstraße 3, 74366 Kirchheim am Neckar (HRB 731659 AG Stuttgart), reprezentată de administrator Sven Heib. Evaluarea datelor anonime sau pseudonimizate ale utilizatorilor noştri se face pe baza unui acord de prelucrare a datelor contractuale conform art. 28 din RGPD şi § 62 din BDSG. Beyond Media GmbH în calitate de prestator de servicii în beneficiul nostru se supune de asemenea prevederilor germane privind protecţia datelor, fiind în plus obligată şi prin contract la păstrarea confidenţialităţii.

(4) De serviciul „Configurator“, cu ajutorul căruia utilizatorii anumitor pagini de Internet ale noastre îşi pot configura poarta de garaj şi pot trimite datele configurării la partenerul distribuitor Novoferm local, precum şi de prelucrarea datelor contractuale (stocarea şi redirecţionarea către Novoferm şi partenerii contractuali ai acesteia) răspunde firma AlloTools S.A. 2, Rue Kellermann, F-59100 Roubaix, Franţa în locaţia 140, Quai Du Sartel, F-59100 Roubaix. Standardul de protecţie a datelor în Franţa, membru UE, corespunde, ca şi legislaţia germană în materie, Regulamentului General UE privind Protecţia Datelor.

(5) Serviciul descris în § 12 „Cookie-Bot“ este un serviciu al Cybot A/S, Havnegade 39, DK-1058 Kopenhagen, Danemarca. Standardul de protecţie a datelor în Danemarca, membru UE, corespunde, ca şi legislaţia germană în materie, Regulamentului General UE privind Protecţia Datelor. În plus, toţi partenerii contractuali ai Novoferm sunt obligaţi şi prin contract să respecte confidenţialitatea, fiind autorizaţi să prelucreze datele utilizatorilor colectate şi stocate conform contractului exclusiv în scopurile indicate în prezenta declaraţie privind protecţia datelor.

(6) Modalitatea de a face publicitate paginilor noastre de Internet, precum şi modalitatea de monitorizare şi optimizare a acestora în interesul utilizatorilor va fi descrisă în detaliu în cele de urmează.

(7) Vă rugăm să ţineţi cont şi de condiţiile de utilizare ale paginii de Internet a grupului nostru vizitate de dvs. şi de indicaţiile suplimentare ale reprezentanţilor cu privire la reglementările speciale naţionale ale statului în care se află reprezentanţa Novoferm respectivă.

(8) Din însărcinarea Novoferm tormatic GmbH exploatăm magazinul online Tormaticsales pentru utilizatorii înregistraţi ai www.tormatic.de pe baza condiţiilor de utilizare publicate acolo şi a declaraţiei Novoferm Tormatic GmbH privind protecţia datelor, căreia noi, în calitate de operator de date contractuale, ne supunem de asemenea legal şi contractul conform art. 28 din RGPD şi § 62 BDSG. Accesul la datele utilizatorului se face exclusiv de către beneficiar. Redirecţionarea datelor eventual aprobată de utilizator se face de asemenea pe baza prevederilor privind protecţia datelor ale Novoferm Tormatic GmbH, publicate pa pagina de Internet a www.tormatic.de.

 

 

Dispoziţiile şi indicaţiile noastre privind protecţia datelor

§ 1:     Utilizare anonimă, siguranţă, analiză şi statistică

(1) Novoferm ia în serios protecţia datelor vizitatorilor site-ului său web şi respectă reglementările legilor privind protecţia datelor. În cele ce urmează dorim să vă informăm care sunt datele dvs. personale care se cer şi se stochează, precum şi care este modalitatea în care utilizăm aceste date. Datele personale (aşa-zise date cu caracter personal) sunt acele informaţii care fac posibilă identificarea unei persoane. Dintre acestea fac parte în special numele, adresa şi numărul de telefon, dar şi adresa IP atribuită de provider-ul dvs. sau adresa dvs. de e-mail.

(2) Ne străduim ca majoritatea funcţiilor site-urilor noastre web şi serviciilor noastre să fie puse la dispoziţie pentru utilizare anonimă. Dar pentru că paginile de Internet trebuie să fie permanent protejate şi monitorizate împotriva atacurilor date de hackeri, infractori informatici şi orice fel de malware, este necesară o identificabilitate temporară a utilizatorilor, cel puţin prin aşa-zisele metadate ale operaţiei de utilizare. Din acest motiv, la utilizarea paginilor noastre web se consemnează în protocoale următoare date, salvarea servind exclusiv scopurilor de sistem şi statistice: Numele paginilor accesate, al browser-ului utilizat, al sistemului de operare şi al domeniului accesat, data şi ora accesului, maşinile de căutare utilizate. Numele fişierelor descărcate şi al adresei dvs. de IP. Toate datele cu privire la utilizare, inclusiv adresa dvs. de IP se vor şterge cât mai repede cu putinţă, imediat după finalul operaţiei de utilizare.

(3) Evaluarea statistică a datelor anonime ale utilizatorilor, care la evaluare nu mai pot fi asociate cu persoana dvs. ca utilizator al paginilor de Internet, ne ajută să constatăm obişnuinţele utilizatorilor noştri, pentru a face oferta noastră mai atractivă pentru utilizatori şi pentru a ne adapta dorinţelor şi necesităţilor utilizatorilor noştri. Pentru evaluarea anonimizată a datelor, executantul nostru utilizează programul de analiză Google analytics, ale cărui funcţii şi măsuri pentru anonimizarea datelor utilizatorilor dorim să le descriem în cele ce urmează.

 

 

§ 2.     Serviciul de analiză web „Google Analytics“, procedeul Opt-Out vs. Declaraţia Cookie-Bot

(1) Această pagină web utilizează Google Analytics, un serviciu de analiză web al Google Inc. („Google“). Google Analytics utilizează cookie-uri (mici fişiere de text, vezi şi § 12), care sunt salvate pe computerul dvs., permiţând analiza utilizării paginii web de către dvs. Informaţiile generate de cookie cu privire la utilizarea de către dvs. a acestui site web sunt de regulă transmise unui server al Google din SUA şi stocate la nivelul acestuia. În prezent prevederile privind protecţia datelor din SUA nu corespund sub toate aspectele standardelor legale ale prevederilor europene privind protecţia datelor.

(2) Pe această pagină web am activat funcţia Anonimizare IP. În acest fel, înainte de a fi trimisă în SUA, adresa dvs. de IP este scurtată de Google în interiorul statelor membre ale Uniunii Europene sau în alte state parte la Acordul privind Spaţiul Economic European. Numai în cazuri excepţionale se transmite adresa IP întreaga către un server al Google din SUA şi se prescurtează acolo. Din însărcinarea deţinătorului acestui site web, Google va utiliza aceste informaţii pentru a evalua utilizarea site-ului web, a crea rapoarte cu privire la activităţile de pe site-ul web şi a presta alte servicii legate de utilizarea site-ului web şi folosirea Internetului în beneficiul deţinătorului paginii. Adresa IP transmisă de browser-ul dvs. în cadrul Google Analytics nu va fi combinată cu alte date ale Google.

(3) Executantul nostru utilizează cel mai recent standard de funcţionare al Google Analytics, adaptat nivelului de protecţie a datelor cerut de RGPD, şi anume Universal Analytics pe baza unui contract de prelucrare a datelor contractuale în conformitate cu art. 28 din RGPD şi § 62 din BDSG. Universal Analytics face posibilă, printr-un ID de utilizator, de ex. operaţia de Cross-Device Tracking şi permite valori/standarde de măsurare definite de utilizator. În conformitate cu condiţiile de utilizare ale Universal Analytics, valabile pentru toţi utilizatorii, este interzis să se trimită către Analytics date cu caracter personal. Noi ne-am obligat executantul şi angajaţii la respectarea strictă a condiţiilor de utilizare.

(4) Cu ID-ul de utilizator identificarea directă a utilizatorului individual trebuie să fie exclusă. Având în vedere funcţiile programului (vezi mai sus), ID-ul de utilizator de la Universal Analytics este totuşi un identificator online în sensul articolului 4 alin. 1 din DGPD şi deci poate fi încadrat la date cu caracter personal.

(5) Din acest motiv ne-am instruit executantul şi angajaţii să nu efectueze nici măcar activarea ID-urilor de utilizator şi să nu trimită date cu caracter personal către Google. ( „Best Practises: support.google.com/analytics/answer/6366371.

(6) Bineînţeles că Google utilizează în continuare un cookie. Cu ajutorul acestuia se prelucrează informaţii de tipul: tip de browser, sistem de operare utilizat, Referrer-URL, adresă IP (scurtată/anonimizată) şi ora solicitării serverului. Puteţi împiedica salvarea modulului cookie printr-o setare corespunzătoare a software-ului browser-ului dvs.; atragem însă atenţia asupra faptului că în acest caz este posibil să nu puteţi utiliza toate funcţiile acestui site web. Dacă nu aveţi intenţia să vă limitaţi posibilităţile de utilizare, mai bine folosiţi funcţia de dezactivare a cookie-urilor de analiză pusă la dispoziţie de noi la prima vizită a paginilor noastre de Internet (procedura Cookie-Bot prevăzut la § 12) sau folosiţi-vă de dreptul pe care-l aveţi de a face oricând contestaţie.

(7) În plus, puteţi împiedica înregistrarea datelor produse de cookie şi raportate la utilizarea de către dvs. a site-ului web (incl. a adresei dvs. IP) către Google, precum şi prelucrarea acestor date de către Google, descărcând şi instalând plugin-ul de browser disponibil la următorul Link (http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en). Pentru funcţii de delogare (aşa-zise soluţii Opt-Out) în general trebuie să aveţi în vedere că browser-ul dvs. sau „programele de curăţare“ cu acces la datele despre activitatea pe Internet nu au voie să fie astfel setate încât cookie-urile Opt-Out ale furnizorului terţ să fie şterse din nou. Decizia dvs. în procedura Cookie-Bot (vezi § 12) se salvează timp de un an, apoi veţi fi întrebat din nou. De aceea considerăm această procedură ca fiind mai bună.

(8) Mai multe informaţii despre folosirea datelor utilizatorilor de către Google Analytics găsiţi în Declaraţia privind protecţia datelor a companiei Google: support.google.com/analytics/answer/6004245 resp. la http://www.google.com/intl/en/analytics/privacyoverview.html (informaţii generale privind Google Analytics şi protecţia datelor).

(9) În plus, puteţi împiedica:

Dezactivați acum Google Analytics

§ 3      Publicitate pentru paginile noastre de Internet prin Google Adwords, Remarketing

(1) Google AdWords

(2) Pagina noastră web utilizează Google Conversion-Tracking. Dacă aţi ajuns la pagina noastră web printr-un anunţ pus de Google, Google Adwords va instala un cookie pe computerul dvs. Cookie-ul pentru Conversion-Tracking se instalează atunci când un utilizator dă clic pe un anunţ pus de Google. Aceste cookie-uri îşi pierd valabilitatea după 30 de zile şi nu servesc identificării personale. Dacă utilizatorul vizitează anumite pagini ale site-ului nostru web şi cookie-ul nu a expirat, noi şi Google putem recunoaşte că utilizatorul a dat clic pe anunţ şi că a fost direcţionat spre această pagină. Orice client Google AdWords primeşte un alt cookie. În acest fel cookie-urile nu pot fi urmărite prin site-urile web ale clienţilor AdWords. Informaţiile obţinute prin conversion-cookies servesc la crearea de statistici despre conversaţii pentru clienţii AdWords, care au ales să folosească Conversion-Tracking. Clienţii află numărul total al utilizatorilor care au dat clic pe anunţul lor şi au fost direcţionaţi spre o pagină prevăzută cu un Conversion-Tracking-Tag. Nu primesc însă informaţii cu ajutorul cărora se poate identifica persoana utilizatorilor.

(3) Dacă nu doriţi să luaţi parte la tracking, puteţi refuza instalarea necesară a unui cookie – de exemplu printr-o setare în browser care dezactivează în general instalarea automată de cookie-uri sau vă puteţi seta browser-ul aşa încât cookie-urile să fie blocate de domeniul „googleleadservices.com“.

(4) Vă rugăm să aveţi în vedere că este interzis să ştergeţi cookie-urile opt-out, dacă nu doriţi înregistrarea datelor măsurate. Dacă v-aţi şters toate cookie-urile din browser, trebuie să instalaţi din nou cookie-ul opt-out respectiv.

(5) Utilizarea Google Remarketing

(6) Această pagină web utilizează funcţia Remarketing a Google Inc. Funcţia serveşte la a prezenta vizitatorilor paginilor web anunţuri publicitare ţintite pe centre de interes, în interiorul reţelei publicitare Google. În browser-ul vizitatorului paginii web se salvează un aşa-zis „cookie“, care permite ca vizitatorul să fie recunoscut din nou când accesează paginile web care aparţin reţelei publicitare a companiei Google. Pe aceste pagini vizitatorului i se pot prezenta anunţuri publicitare care se referă la conţinuturi pe care vizitatorul le-a accesat înainte pe pagini web care utilizează funcţia Remarketing.

(7) Conform propriilor indicaţii, Google nu colectează date cu caracter personal cu această ocazie. În cazul în care nu doriţi totuşi funcţia Remarketing de la Google, în principiu o puteţi dezactiva, făcând setările corespunzătoare la www.google.com/settings/ads. Alternativ puteţi dezactiva utilizarea de cookie-uri pentru publicitate ţintită pe centre de interes prin iniţiativa Internetului pentru publicitate, urmând indicaţiile de la http://www.networkadvertising.org/managing/opt_out.asp.

 

 

§ 4      Facebook Pixel

(1) Pe unele dintre paginile noastre de Internet utilizăm, cu acordul dvs., „pixelul Facebook” al Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA (“Facebook”). Datele colectate sunt anonime pentru noi, altfel spus nu ne oferă indicii despre identitatea utilizatorilor. Totuşi, datele Facebook sunt salvate şi prelucrate aşa încât să fie posibilă o legătură cu profilul de utilizator respectiv şi Facebook să poată utiliza datele pentru propriile scopuri publicitare, corespunzător Directivei Facebook de utilizare a datelor (https://www.facebook.com/about/privacy/). Puteţi permite Facebook sau partenerilor acestuia afişarea de anunţuri publicitare pe şi în afara Facebook. În plus, în aceste scopuri, se poate salva un cookie pe calculatorul dvs.

(2) Vă rugăm să daţi clic aici, dacă doriţi să dezactivaţi publicitatea. https://www.facebook.com/ads/website_custom_audiences/§ 5      Utilizarea Google Maps

(1) Anumite pagini ale grupului utilizează Google Maps API, pentru a prezenta vizual informaţii geografice. Atunci când se utilizează Google Maps, Google colectează, prelucrează şi utilizează inclusiv date cu privire la utilizarea funcţiilor hărţilor de către vizitator. Mai multe informaţii despre prelucrarea datelor de către Google puteţi găsi în Informarea Google cu privire la protecţia datelor. Acolo, în centrul pentru protecţia datelor, vă puteţi şi modifica setările personale cu privire la protecţia datelor.

(2) Instrucţiuni detaliate cu privire la administrarea propriilor date în legătură cu produsele Google găsiţi aici.§ 6      Filme YouTube integrate

Pe paginile noastre web integrăm filme Youtube. Exploatatorul plugin-urilor corespunzătoare este compania YouTube, LLC, 901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066, USA. Dacă vizitaţi o pagină cu un YouTube-Plugin, se va realiza conexiunea la serverele Youtube. Companiei Youtube i se comunică ce pagini vizitaţi. Dacă sunteţi logat în contul dvs. de Youtube, compania Youtube va putea asocia comportamentul dvs. de navigare cu persoana dvs. Puteţi împiedica acest lucru ieşind în prealabil din contul dvs. de Youtube.

Dacă este pornit un film Youtube, furnizorul utilizează cookie-uri care colectează date despre comportamentul utilizatorilor.

Cine a dezactivat salvarea de cookie-uri pentru programul Google-Ad, nu va mai avea de-a face cu astfel de cookie-uri nici atunci când vizionează filme Youtube. Youtube stochează însă informaţii nepersonalizate despre utilizare şi în alte cookie-uri. Dacă doriţi să împiedicaţi acest lucru, trebuie să blocaţi salvarea de cookie-uri în browser.

Mai multe informaţi despre protecţia datelor la „Youtube“ găsiţi în Declaraţia privind protecţia datelor a furnizorului la: https://www.google.de/intl/en/policies/privacy/

 

 

§ 7      Plugin-uri sociale

Pe pagina noastră web vă oferim posibilitatea utilizării aşa-ziselor „Social-Media-Buttons“. Pentru protejarea datelor dvs., la implementare mizăm pe soluţia „Shariff“. Prin această soluţie, butoanele în cauză sunt integrate pe pagina web doar ca desen, care conţine o conexiune cu pagina web corespunzătoare a provider-ului butonului. Dând clic pe desen veţi fi direcţionat către serviciile furnizorilor respectivi. Abia apoi sunt trimise datele dvs. la furnizorii respectivi. Dacă nu apăsaţi pe desen, nu are loc niciun schimb de date între dvs. şi furnizorii Social-Media-Buttons. Informaţii despre colectarea şi utilizarea datelor dvs. pe reţelele sociale găsiţi în Condiţiile respective de utilizare ale furnizorilor respectivi. Mai multe informaţii despre soluţia Shariff: www.heise.de/ct/artikel/Shariff-Social-Media-Buttons-mit-Datenschutz-2467514.html

Pe anumite pagini ale site-ului web al grupului am integrat Social-Media-Buttons ale următoarelor companii:

Facebook Inc. (1601 S. California Ave - Palo Alto - CA 94304 - USA)

Twitter Inc. (795 Folsom St. - Suite 600 - San Francisco - CA 94107 - USA)

Google Plus/Google Inc. (1600 Amphitheatre Parkway - Mountain View - CA 94043 - USA)

XING AG (Gänsemarkt 43 - 20354 Hamburg - Germania)

LinkedIn Corporation (2029 Stierlin Court - Mountain View - CA 94043 - USA)

 

 

§ 8      Hotjar

(1) Pe anumite site-uri web ale grupului nostru utilizăm serviciul de analiză web Hotjar al Hotjar Ltd.. Hotjar Ltd. Este o companie europeană cu sediul în Malta (Hotjar Ltd, Level 2, St Julians Business Centre, 3, Elia Zammit Street, St Julians STJ 1000, Malta, Europe tel.: +1 (855) 464-6788). Standardul de protecţie a datelor în Malta, membru UE, corespunde, ca şi legislaţia germană în materie, Regulamentului General UE privind Protecţia Datelor.

(2) Cu ajutorul acestui tool se pot urmări mişcările de pe paginile web pe care se utilizează Hotjar (aşa-zise Heatmaps). Astfel, se poate recunoaşte până unde scrolează utilizatorul şi care sunt butoanele pe care le apasă frecvent. De asemenea, cu ajutorul tool-ului este posibil să se obţină feedback direct de la utilizatorii site-ului web. În acest mod obţinem informaţii preţioase, pentru a putea să ne configurăm paginile web mai rapid şi într-o manieră mai prietenoasă faţă de client.

(3) La utilizarea acestui tool, acordăm o atenţie deosebită protecţiei datelor dvs. personale. Astfel, putem să ne dăm seama doar ce butoane sunt apăsate, care este traiectoria mouse-ului, cum se scrolează, care este dimensiunea ecranului dispozitivului, tipul dispozitivului şi browser-ul utilizat, punctul de referinţă geografic (doar ţara) şi limba preferată pentru afişarea pagini noastre web. Zonele site-urilor web în care se afişează date cu caracter personal ale dvs. sau ale terţilor sunt dezactivate automat de Hotjar, neputând fi astfel urmărite în niciun moment.

(4) Hotjar oferă fiecărui utilizator posibilitatea de a împiedica folosirea tool-ului Hotjar , cu ajutorul unui “Do Not Track-Header”, aşa încât să nu se înregistreze date despre vizita paginii web respective. Este vorba despre o setare compatibilă cu toate browser-ele uzuale în versiunile actuale. În acest scop, browser-ul dvs. va trimite o solicitare către Hotjar, cu indicaţia de a dezactiva tracking-ul utilizatorului respectiv. În cazul în care utilizaţi site-urile noastre web cu diverse browsere/de la diverse calculatoare, trebuie să instalaţi separat “Do Not Track-Header”-ul pentru fiecare din browsere/calculatoare.

(5) Mai multe informaţii despre protecţia datelor oferită de furnizor găsiţi pe paginile sale de Internet. Declaraţia privind protecţia datelor în limba engleză poate fi găsită la https://www.hotjar.com/privacy. Cookie-urile utilizate şi durata lor sunt descrise la https://www.hotjar.com/legal/policies/cookie-information. Tracking-ul realizat de către hot jar poate fi dezactivat prin funcţia Opt-Out pusă la dispoziţie https://www.hotjar.com/opt-out.

 

 

§ 9      Utilizarea reCAPTCHA

(1) Pentru a proteja formularele de introducere date pe paginile noastre web, utilizăm serviciul „reCATCHA“ al firmei Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043 USA, numită în cele ce urmează „Google“. Prin utilizarea acestui serviciu se poate diferenţia dacă introducerea de date respectivă este de origine umană sau are loc abuziv printr-o prelucrare computerizată automatizată.

(2) După cunoştinţa noastră se trimit către „Google“: Refferrer-URL, adresa IP, comportamentul vizitatorilor paginilor web, informaţii despre sistemul de operare, browser şi durata navigării, cookie-uri, instrucţiuni de prezentare şi scripturi, comportamentul de introducere al utilizatorului, precum şi mişcările mouse-ului în zona checkbox-ului „reCAPTCHA“.

(3) Adresa ID transmisă în cadrul „reCAPTCHA“ nu este combinată cu alte date Google, cu excepţia situaţiei în care la momentul utilizării plug-in-ului „reCAPTCHA“ sunteţi înregistrat în contul dvs. Google. Dacă doriţi să împiedicaţi această transmitere şi salvare de date despre dvs. şi comportamentul dvs. pe pagina noastră web de către „Google“, trebuie să vă delogaţi la „Google“ înainte de a vizita pagina noastră şi de a utiliza plugin-ul reCAPTCHA.

(4) Utilizarea serviciului „reCAPTCHA“ se face conform condiţiilor de utilizare Google https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/.

 

 

§ 10    Colectarea şi salvarea datelor cu caracter personal

(1) Informaţii suplimentare cu caracter personal se colectează numai dacă ni le puneţi la dispoziţie voluntar, de exemplu în cadrul unei solicitări sau al înregistrării dvs.

(2) Dacă ne contactaţi prin e-mail sau prin formularul de contact, datele furnizate de dvs. vor fi salvate în scopul prelucrării solicitării, precum şi pentru posibile întrebări conexe. Datele personale vor fi utilizate numai în cadrul consimţământului dat de dvs. Aveţi în orice moment posibilitatea de a vă revoca consimţământul.

(3) În toate procesele de prelucrare a datelor (de ex. colectare, prelucrare şi transmitere) procedăm în conformitate cu normele legale. Declaraţia de mai jos vă oferă o privire de ansamblu cu privire la tipul datelor colectate, la modalitatea de utilizare şi transmitere a datelor, la măsurile de siguranţă pe care le luăm pentru protecţia datelor dvs. şi la modalitatea în care veţi primi informaţii cu privire la datele furnizate.

(4) La înregistrarea pentru utilizarea serviciilor noastre personalizate vor fi colectate anumite date personale suplimentare, cum sunt numele, adresa, date de contact şi comunicare, de exemplu numărul de telefon şi adresa de e-mail. Dacă sunteţi înregistrat pe paginile noastre, aveţi acces la conţinuturi şi servicii pe care le oferim numai utilizatorilor noştri înregistraţi. Utilizatorii logaţi au în plus posibilitatea să modifice sau să şteargă ei înşişi, oricând este nevoie, datele furnizate la înregistrare. Bineînţeles că, în afară de această, vă vom informa oricând cu privire la datele personale salvate de noi despre dvs. Pe acestea le putem corecta, respectiv şterge la cererea dvs., în măsura în care nu există obligaţii de păstrare care se opun.

(5) În sensul principiului utilizării minime a datelor, vi se vor cere numai acele date de care avem nevoie pentru a răspunde solicitărilor dvs. sau pentru a executa şi derula comenzile (de ex. numele dvs. complet, respectiv denumirea completă a firmei, pe lângă numele persoanei sau persoanelor cu drept de reprezentare, adresa dvs. de e-mail, eventual numărul de client deja alocat şi adresa livrării şi facturii. În plus, pentru înregistrare trebuie să alegeţi un nume de utilizator şi o parolă; cele două vă permit o logare mai simplă, fără o nouă introducere a datelor. Datele introduse de dvs. vor fi salvate de noi pentru crearea unui cont de client.

(6) Datele din altă sursă sunt prelucrate de noi în cazul în care dispuneţi deja de un cont de utilizator de la noi sau la partenerii noştri distribuitori ori reprezentanţii noştri. Datele solicitării dvs. sau datele din comanda dvs. vor fi adăugate în contul dvs. de client. În cazul clienţilor noi şi clienţilor comerciali, în cadrul pregătirii contractului se pot colecta date despre bonitate de la asiguratorii noştri de credit comercial şi trecute în contul dvs. de client.

 

 

§ 11    Buletine informative

(1) Ca utilizator înregistrat al platformelor noastre B2B vă puteţi înregistra pentru serviciul nostru de expediere a buletinelor informative prin e-mail. În acest caz trebuie să vă colectăm şi salvăm adresa de e-mail. Utilizăm adresa dvs. de e-mail exclusiv pentru a vă expedia e-mail-uri informative, prin intermediul cărora veţi fi informat în legătură cu ofertele actuale. Abonaţii pot fi informaţi prin e-mail inclusiv în legătură cu circumstanţe relevante pentru serviciu sau înregistrare (de exemplu modificări ale ofertei buletinului informativ sau chestiuni tehnice).

(2) Pentru o înregistrare corectă avem nevoie de o adresă de e-mail validă. Ca să ne asigurăm că mesajul este trimis într-adevăr de deţinătorul adresei de e-mail respective, utilizăm procedura „Double-opt-in“. În acest scop protocolăm comanda buletinului informativ, expedierea unui e-mail de confirmare şi primirea răspunsului cerut. Alte date nu se colectează. Datele se utilizează exclusiv pentru expedierea buletinelor informative şi nu se transmit către terţi.

(3) Consimţământul pentru salvarea datelor dvs. personale şi utilizarea lor în scopul expedierii buletinelor informative poate fi revocat oricând de dvs. În fiecare buletin informativ se află un link corespunzător în acest scop. În plus vă puteţi dezabona oricând inclusiv direct pe pagina noastră web, apăsând pe câmpul „Dezabonare buletin informativ" din oferta noastră din Internet sau comunicându-ne dorinţa dvs. în acest sens prin intermediul posibilităţilor de contact indicate la finalul acestor indicaţii cu privire la protecţia datelor. În acest caz, datele dvs. vor fi şterse.

 

 

§ 12    Cookie-uri

(1) Această pagină de Internet utilizează cookie-uri. Cookie-urile sunt mici fişiere de text, care sunt transferate de un server de pagini web pe hard discul dvs. În acest fel primim automat anumite date despre computerul dvs. şi conexiunea la Internet, cum sunt adresa IP, browser-ul folosit, sistemul de operare.

(2) Cookie-urile nu pot fi utilizate pentru a porni programe sau pentru a transfera viruşi pe un computer. Pe baza informaţiilor conţinute în cookie-uri vă putem facilita navigarea şi putem permite afişarea corectă a paginilor noastre web.

(3) Datele înregistrate de noi astfel nu vor fi transmise în niciun caz către terţi şi nu se va crea în niciun caz un link către datele dvs. personale fără consimţământul dvs.

(4) Bineînţeles că în principiu puteţi citi pagina noastră web şi fără cookie-uri. Puteţi împiedica utilizarea de cookie-uri setând în browser că cookie-urile se blochează. În acest caz continuaţi să puteţi vedea cel puţin partea cea mai importantă a acestor pagini. Vă rugăm să aveţi în vedere că anumite funcţii ale paginii noastre web şi serviciile din Extranet şi platformele de comerţ conectate care se pot contacta prin intermediul înregistrării şi logării dvs. nu funcţionează, dacă aţi dezactivat utilizarea de cookie-uri.

(5) Cookie-urile îndeplinesc funcţii diferite. Anumite cookie-uri sunt necesare pentru anumite funcţii sau servicii ale paginilor noastre de Internet, atunci când este important, de exemplu, să se contracareze atacuri asupra paginilor de Internet sau să fiţi recunoscut în calitate de utilizator înregistrat al Extranetului sau al uneia dintre platformele noastre de comerţ. Fără cookie-urile necesare, funcţiile şi serviciile nu sunt utilizabile - în loc de funcţia dorită, veţi primi mesaje de eroare sau indicaţii. Un consimţământ nedat sau revocat poate fi totuşi oricând dat din nou sau repetat, anulând blocarea pentru cookie-ul respectiv şi reaccesând pagina de Internet sau comandând actualizarea paginii de Internet în browser-ul dvs.

(6) Pentru a vă facilita utilizarea de Cookies pe paginile noastre de Internet, am implementat advice banner-ul nostru Cookie-Bot şi facem trimitere la următoarele indicaţii de procedură. Cookie-Bot este un serviciu al Cybot A/S, Havnegade 39, DK-1058 Kopenhagen, Danemarca. Cookie-urile necesare pentru funcţiile paginilor de Internet şi serviciile oferite sunt presetate. Apăsând butonul „Ok“ al banner-ului, vă daţi acordul pentru cookie-urile presetate, pe care îl puteţi revoca în orice moment ulterior.

(7) În lista de cookie-uri a serviciului vi se explică celelalte grupe de funcţii şi celelalte funcţii ale cookie-urilor integrate, şi vi se indică durata (limitarea în timp) a cookie-urilor, la capătul căreia cookie-urle îşi pierd în mod automat efectul. Puteţi dezactiva cookie-urile individual sau în grupe de funcţii. Vă rugăm să aveţi în vedere că cookie-urile au şi funcţii care, chiar dacă nu sunt necesare, pot să vă stocheze obişnuinţele şi preferinţele de utilizator. Un exemplu în acest sens este - într-o ţară bilingvă - opţiunea dvs. pentru una dintre cele două limbi oferite. Pentru a vă permite o utilizare familiară, Cookie-Bot este astfel presetat încât să trebuiască să îndepărtaţi bifa verde din lista de sinteză, pentru a vă limita în mod corespunzător declaraţia de consimţământ. Dacă ne permiteţi şi statistica (cookie-uri de analiză) şi publicitatea personalizată (cookie-uri de tracking şi profilare), vă putem informa individual în maniera obişnuită, vă puteam aminti de conţinuturi deja vizualizate şi putem optimiza paginile noastre de Internet pe baza analizei anonime a comportamentului dvs. pe paginile noastre şi cu serviciile şi platformele noastre. Mulţumim oricărui utilizator care ne ajută să progresăm în permanenţă.

(8) Cookie-urile utilizate de noi sunt

§ 13 Indicaţii de siguranţă

(1) Am luat un număr mare de măsuri de siguranţă pentru a proteja informaţiile cu caracter personal în măsură suficientă şi în mod adecvat.

(2) Băncile noastre de date sunt protejate prin măsuri fizice şi tehnice, precum şi prin măsuri procedurale, care limitează accesul la informaţii la persoane autorizate special, în acord cu prezenta Declaraţie privind protecţia datelor. Sistemul nostru de informaţii se află în spatele unui Software-Firewall, pentru a împiedica accesul din alte reţele, aflate în legătură cu Internetul. Numai angajaţii care au nevoie de informaţii pentru a îndeplini o sarcină specială primesc acces la informaţiile cu caracter personal. Angajaţii noştri au făcut cursuri în materie de siguranţă şi practici de protecţia datelor. Toţi angajaţii noştri şi toţi terţii implicaţi în prelucrarea datelor au obligaţia să respecte Legea Federală privind Protecţia Datelor şi să respecte confidenţialitatea datelor personale.

(3) Când se colectează informaţii cu caracter personal prin paginile noastre de Internet, transferul se face codificat, utilizând tehnologia standard industrial Secure-Socket-Layer („SSL") prin http-uri.

(4) Parola dvs. pentru accesul la paginile noastre de Internet nu trebuie s-o daţi niciodată terţilor; de asemenea trebuie să schimbaţi parola periodic. Când ieşiţi de pa paginile noastre trebuie să apăsaţi Log-out şi să vă închideţi browser-ul, pentru a evita ca utilizatori neautorizaţi să aibă acces la contul dvs. de utilizator.

(5) În cazul unei comunicări prin e-mail, nu putem garanta siguranţa totală a datelor.

 

 

§ 14 Utilizarea, transmiterea şi ştergerea datelor cu caracter personal

(1) Datele cu caracter personal puse la dispoziţie de dvs. sunt folosite de noi pentru a vă răspunde la solicitări, pentru a procesa comenzile dvs., a vă verifica bonitatea, precum şi în scopul administrării tehnice a paginilor web.

(2) O transmitere a datelor dvs. personale către terţi are loc numai dacă transmiterea este necesară în scopul procesării contractului sa dacă v-aţi dat în mod expres acordul.

(3) În plus nu excludem posibilitatea să transmitem date anonimizate despre utilizare în scopul cercetării pieţei. În acest context identificarea utilizatorilor este exclusă (vezi mai sus).

(4) Atragem atenţia asupra faptului că, la dispoziţia autorităţi competente, în cazuri individuale suntem autorizaţi şi obligaţi să dăm informaţii despre date dacă acest lucru este necesar

 • în scopuri de urmărire penală,

 • pentru prevenirea pericolelor de către autorităţile poliţieneşti ale statelor,

 • pentru îndeplinirea sarcinilor legale ale autorităţilor care asigură securitatea statală la nivel federal şi de land, ale Agenţiei Federale de Informaţii şi ale Serviciului de Contraspionaj Militar

 • sau pentru impunerea drepturilor de proprietate intelectuală.

(5) Ştergerea datelor utilizatorilor se face pentru vizitatorul paginii web automat, imediat după ieşirea de pe pagină. Durata cookie-urilor este descrisă în detaliu în § 12. Datele dintr-o solicitare se şterg după încheierea corespondenţei rezultate din solicitarea respectivă, cel mai târziu la şase luni de la ultimul mesaj la care utilizatorul nu a răspuns. Datele unei oferte concrete se şterg fie de către utilizatorul însuşi, fie la cererea acestuia, cel mai târziu la trei ani după întocmirea ofertei. Ştergerea datelor contractuale se face după încheierea definitivă a raporturilor contractuale, mai ales după expirarea intervalelor de garanţie legală, garanţie a producătorului sau intervalelor de răspundere. Pentru producătorii produselor de construcţie relevante pentru siguranţă, aceste intervale pot dura până la 10 ani după livrarea produselor sau recepţionarea prestaţiei contractuale. La întrebările privind sistemul de ştergere răspunde însărcinatul nostru cu protecţia datelor.

 

 

§ 15    Drepturile dvs. de protecţie a datelor

(1) Aveţi dreptul de a fi informat în conformitate cu art. 15 din RGPD, dreptul de a fi notificat în conformitate cu art. 16 din RGPD, dreptul la ştergerea datelor conform art. 17 din RGPD, dreptul la limitarea prelucrării conform art. 18 din RGPD, precum şi dreptul la transferabilitatea datelor rezultat din art 20 din RGPD. În cazul dreptului de a fi informat şi dreptului la ştergerea datelor, suplimentar trebuie să se ţină seama de §§ 34 şi 35 din RGPD (Legea Federală privind Protecţia Datelor). În plus există dreptul de a depune plângere la o autoritate de supraveghere a protecţiei datelor (art. 77 din RGPD şi § 19 din BDSG).

(2) Aveţi dreptul de a primi oricând informaţii cu privire la datele dvs. personale stocate de noi. De asemenea aveţi dreptul de a corecta, bloca sau de a şterge datele dvs. cu caracter personal, cu excepţia acelor date necesare pentru derularea tranzacţiei. În toate chestiunile legate de protecţia datelor vă puteţi adresa oricând însărcinatului nostru cu protecţia datelor, Thorsten Werbeck (thorsten.werbeck@novoferm.de) sau însărcinatului cu protecţia datelor ori responsabilului cu protecţia datelor din cadrul reprezentanţei de care aparţineţi.

(3) Pentru ca să se poată ţine cont oricând de o blocare a datelor, în scopuri de control, aceste date trebuie ţinute într-un fişier blocabil. Puteţi solicita inclusiv ştergerea datelor, dacă nu există obligaţii legale de arhivare. Dacă există o astfel de obligaţie, vă blocăm datele la cererea dvs.

(4) Puteţi modifica sau revoca un consimţământ cu efect pentru viitor, trimiţându-ne o notificare. Revocarea este posibilă oricând fără formalităţi şi fără să fie nevoie de motivare. În acest scop puteţi utiliza toate adresele şi datele de contact ale Novoferm indicate mai sus (inclusiv parteneri distribuitori şi reprezentanţi). Acordul pentru redirecţionare către organismul responsabil pentru dvs. îl daţi odată cu luarea de contact.

 

 

§ 16    Modificarea prevederilor noastre privind protecţia datelor

Ne rezervăm dreptul de a modifica punctual această Declaraţie cu privire la protecţia datelor, ca să corespundă permanent standardelor juridice actuale sau pentru a implementa modificări ale prestaţiilor noastre în Declaraţia privind protecţia datelor, de exemplu la introducerea de noi servicii sau funcţii. În acest caz, pentru o nouă vizită se va aplica noua noastră Declaraţie de protecţie a datelor.

 

 

§ 17    Drept de contestare

(1) Din motive care decurg din situaţia dvs. specială

 • de utilizator al paginii de Internet,

 • de persoană interesată de contactul cu noi, cu partenerii noştri distribuitori sau reprezentanţii noştri,

 • de utilizator înregistrat în Extranet sau pe o platformă de comerţ conexă,

 • sau de client al firmei Novoferm,

aveţi dreptul de a contesta oricând prelucrarea datelor personale care vă privesc, care are loc în virtutea art. 6 alin. 1 litera f din RGPD (prelucrare a datelor pe baza echilibrării intereselor).

(2) Dacă angajaţi o procedură de contestare, vom înceta prelucrarea datelor dvs. personale, cu excepţia situaţiilor în care noi sau partenerul dvs. contractual putem dovedi că există motive legitime şi imperioase care justifică prelucrarea şi primează asupra intereselor, drepturilor și libertăților dvs. sau că prelucrarea serveşte revendicării sau apărării de drepturi juridice ori exercitării de drepturi.

(3) Contestaţia poate fi făcută fără formalităţi şi poate fi trimisă la adresa noastră indicată în secţiunea 1.

 

 

Sistemul Novoferm de protecţie a datelor - servicii de Internet

Registru procedural conform art. 30 DSGVO

 

1. Organismul competent în sensul protecţiei datelor (inclusiv normele de protecţie a datelor ale TMG) este Novoferm GmbH

Instanţa competentă: Judecătoria Coesfeld, HRB 7771

Număr de identificare în scop de TVA: DE811152143

Administrator

Ing. dipl. Rainer Schackmann, preşedinte

Econ. dipl. Thomas Hage

Ing. dipl. Dirk Gößling

Isselburger Str. 31

46459 Rees

Tel:                 (+49)02850-910-0

Telefax:                     (+49)02850-910-646

Internet:

www.novoferm.com (Novoferm Group),

www.novoferm.de (Novoferm Germania)

 

 pentru toate site-urile de Internet ale grupului Novoferm constând din

 

                                              

www.novoferm.com

Pagină web internațională pentru toate țările, în scopul informării clienților > îndrumător spre paginile de Internet ale societăților distribuitoare în statele țintă

 

www.novoferm.de

Pagina principală a societăţii-fiică europene Novoferm GmbH. Aceasta este stocată ca portal cu denumirea„Extranet“ pentru alte informaţii despre produse, destinate utilizatorilor înregistraţi din categoriile de public menţionate: arhitecţi, montatori (artizani şi întreprinderi comerciale) şi distribuitori. Ca platformă B2B cu scop exclusiv de informare, platforma este relevantă pentru protecţia datelor numai în privinţa datelor principale ale utilizatorilor înregistraţi, în măsura în care sunt vizate date cu caracter personal în sensul DGPD. Ca servicii suplimentare, pagina principală conţine generatorul pe bază de coduri poştale şi configuratorul de porţi de garaj pentru clientul final (numit şi consumator), care nu poate utiliza celelalte servicii ale paginii şi anume serviciile conexe ale platformei comerciale NOVOSALES sau serviciile B2B SAP-Webshop pentru activităţi de export. Toate funcţiile paginii relevante pentru protecţia datelor şi ale serviciilor furnizate prin intermediul paginii sunt descrise în Declaraţia privind protecţia datelor. Prin intermediul generatorului, utilizatorul află - introducând codul poştal - partenerul distribuitor pentru întreprinderea clientului final, iar prin intermediul configuratorului are posibilitatea de a trimite configuraţia (estetică şi tehnică) aleasă de el pentru poarta garajului la partenerul distribuitor Novoferm local de care aparţine (alocare după codul poştal introdus), pentru a dispune să-i fie trimise alte informaţii despre produs sau o ofertă concretă. Obiectivul şi volumul solicitării sunt stabilite de utilizator. Inclusiv volumul consimţământului pentru redirecţionarea şi utilizarea datelor sale principale şi operaţionale sunt stabilite de utilizator. Consimţământul utilizatorului trebuie selectat „opt-in“ - solicitările fără consimţământ nu sunt redirecţionate către partenerul distribuitor şi nu sunt înregistrate în Leadsystem pentru continuarea prelucrării datelor.

Aşa-zisul Leadsystem descris în continuare este serviciul central relevant pentru protecţia datelor al grupului de firme Novoferm. Solicitările utilizatorilor (aşa-numiţii Leads) colectate prin intermediul paginilor de Internet ale grupului relevante pentru sistem (vezi indicaţiile de pe aceste pagini) sunt înregistrate şi salvate în sistem, redirecţionate către partenerul distribuitor obligat la respectarea Declaraţiei Novoferm privind protecţia datelor în scopul continuării prelucrării operaţionale (răspunsul la solicitarea utilizatorului) şi controlate în privinţa unui răspuns corect, competent şi dat la timp. Corespondenţa până în faza ofertei făcute clientului poate fi derulată de către partenerii distribuitori Novoferm înregistraţi în mod conform cu legislaţia privind protecţia datelor, prin intermediul funcţiei de oferte a platforme comerciale NOVOSALES. Lead-urile încheiate sunt şterse de administratorul de sistem Novoferm GmbH (datele operaţionale şi datele principale ale utilizatorilor). Reprezentanţii sau partenerii distribuitori ai Novoferm ori partenerii distribuitori ai reprezentanţilor din statele-ţintă nu sunt autorizaţi decât dacă iau la cunoştinţă şi acceptă dispoziţiile Novoferm GmbH privind protecţia datelor, precum şi condiţiile de utilizare a serviciilor de sistem (vezi rutina de înregistrare şi condiţiile de utilizare pentru „Leadsystem”). În caz de încălcări ale dispoziţiilor privind protecţia datelor, reprezentantul sau partenerul distribuitor este exclus de la utilizarea sistemului. Datele de contact prin e-mail ale însărcinatului cu protecţia datelor din partea grupului de firme (în prezent Thorsten Werbeck) sunt publicate pe toate paginile de Internet (inclusiv ale serviciilor şi sistemelor respective) şi se pot accesa simplu şi oricând cu „regula dublului clic” prin intermediul linkului „Declaraţia privind protecţia datelor“ sau al indicaţiilor respective cu privire la declaraţia de consimţământ a utilizatorului în legătură cu colectarea de date (link către Declaraţia privind protecţia datelor). Drepturile utilizatorului la revocarea consimţământului său declarat, la corectarea, blocarea sau ştergerea datelor sale, precum şi dreptul de a primi informaţii despre ce date se salvează în legătură cu el sunt amintite în mod expres. Registrul procedural este publicat şi el pe pagina de Internet, în Anexa la Declaraţia privind protecţia datelor.

 

Pagina de Internet a Novoferm Tormatic GmbH www.tormatic.de/en pentru care compania răspunde conform legislației care reglementează protecţia datelor şi telemedia, dar pe aceeaşi bază legală, după aceleaşi reguli şi pe baza aceloraşi prevederi privind protecţia datelor, inclusiv platforma sa comercială B2B Tormaticsales şi aşa-zisul Leadsystem conex, care funcţionează conform descrierii de mai sus, sunt administrate de Novoferm GmbH în calitate de operator de date contractuale, în numele grupului.

 

www.novofermalsal.com

www.novoferm.at

www.novoferm.dk

www.novoferm.cz

www.novoferm.gr

www.novofermindustrie.be

www.novoferm.it

www.novoferm.pl

www.novoferm.bg

 

 

Reprezentanţi pe paginile de Internet cu Leadsystem:

 

Spania

Adresa: Poligono Industrial de Guarnizo, 39611 Guarnizo-Cantabria

Reprezentant responsabil: Javier Perez Sanchez

fără particularităţi

 

Austria

Adresa: Roter Hof 1/1,2000 Stockerau

Reprezentant responsabil: Robert Gruber

Pentru reprezentanţii noştri din Austria, administrăm suplimentar, în paralel cu platforma de comerţ B2B NOVOSALES, şi platforma de comerţ NOVOSALES AUSTRIA. Se aplică aceleaşi prevederi privind protecţia datelor şi utilizarea ca şi pentru utilizatori comerciali ai platformei de comerţ Novosales

 

Danemarca

Adresa: Fynsgade 1, 6520 Toftlund

Reprezentant responsabil: Anders Majland

fără particularităţi

 

Republica Cehă

Adresa: Petrovice u Karvine 570, 73572 Petrovice u Karvine

Reprezentant responsabil: Pavel Nekola

fără particularităţi

 

Grecia

Adresa: 19 Asklipiou str, 14572 Kryoneri, Athen

Reprezentant responsabil: Michalis Manousopoulos

fără particularităţi

 

Belgia - Industrie

Adresa: Boomsesteenweg 75, 2630 Aartselaar

Reprezentant responsabil: René van Luijn

fără particularităţi

 

Italia

Adresa: Via A.Volta 1, 35012 Camposampiero Reprezentant responsabil: Dr. Mario Francescato

fără particularităţi

 

Polonia

Adresa: Ul.Sowia 13 F, 62-080 Tarnowo Podgome Reprezentant responsabil:: Tomasz Chmielewski

fără particularităţi

 

Bulgaria

Adresa: Quarter „Hadji Dimitar“ Vitinia 2 J Street 2 floor Office Novoferm, 1517 Sofia

Reprezentant responsabil: Ruslan Neychev

fără particularităţi

 

 

www.novoferm.fr

www.novoferm.ch

www.novoferm-romania.ro

www.novoferm.be

www.novoferm.nl

 

Reprezentanţi pe paginile de Internet fără Leadsystem

 

Franţa

Adresa: Z.i. les Redoux, 44270 Machecoul Reprezentant responsabil: Michel Akoum

fără particularităţi

 

Elveția

Adresa: Höchmatt 3, 4616 Kappel (SO) Reprezentant responsabil: Thomas Hage

Reprezentantul nostru din Elveţia a verificat şi confirmat, pe baza unui control juridic local, conformitatea Declaraţiei noastre privind protecţia datelor redactată pe baza RGPD cu legislaţia elveţiană.

 

România

Adresa: Soseaua Gherase 66-70, 23397 Bucarest Reprezentant responsabil: Mircea Bosincian

fără particularităţi

 

Belgia - clienţi finali

Adresa: Mechelseweg 87, 1880 Kapelle O/D Bos Reprezentant: Willy Feryn

fără particularităţi

 

Olanda

Adresa: Industrieweg 4, 6040 KB Roermond Reprezentant responsabil: Franz-Wilhelm Rieder, Antonio Venneri

fără particularităţi

 

 

 

 

Reprezentanţii din Marea Britanie cu site-ul de Internet www.novoferm.co.uk şi din Ungaria www.novoferm.hu au site-uri separate de restul grupului, cu pagini de Internet create, găzduite şi exploatate de ei, răspunderea cu privire la normele care reglementează protecţia datelor şi telemedia fiind în întregime a lor.

Declaraţia noastră privind protecţia datelor şi descrierea procedurii noastre nu sunt valabile pentru aceste site-uri.

 

2. Ca însărcinat al grupului în conformitate cu art 37 alin. 2 din RGPD pentru societăţile

 • Novoferm GmbH, Isselburger Str. 31, 46459 Rees

 • Novoferm Vertriebs GmbH, Schüttensteiner Str. 26, 46419 Isselburg

 • Novoferm Riexinger Türenwerke GmbH, Industriestr. 12, 74336 Brackenheim

 • Novoferm tormatic GmbH, Eisenhüttenweg 6, 44145 Dortmund

 • TST Tor System Technik GmbH, Willi-Bleicher-Str. 7, 52353 Düren

   

  se numeşte:

   

  Domnul Thorsten Werbeck

Isselburger Str. 31, 46459 Rees

Email: thorsten.werbeck@novoferm.de

 

3. Datele utilizatorilor serviciilor paginii web se salvează şi se prelucrează exclusiv pentru durata utilizării, ştergându-se cel mai târziu la încheierea şedinţei. Datele utilizatorului colectate prin participare voluntară în cadrul unui sondaj de opinie se prelucrează, salvează şi se transmit mai departe pentru procesarea solicitării către partenerul distribuitor indicat în Notă exclusiv în scopul procesării solicitării şi în cadrul consimţământului dat, iar după procesarea solicitării sunt şterse. Datele principale ale unei înregistrări sunt salvate pe durata contractului de utilizare şi colectate, salvate şi şterse pe baza condiţiilor de utilizare convenite. Se aplică sistemul de protecţie a datelor adoptat pentru folosirea datelor contractuale în activitatea operativă.

 

4. Persoanele vizate sunt

 

 • mai întâi toţi utilizatorii paginilor noastre de Internet descrise

 • apoi persoanele interesate de produsele noastre şi de serviciile oferite

 • apoi persoanele interesate care transmit solicitări, ale căror date principale de contact sunt înregistrate şi trimise reprezentantului local (vezi mai sus) sau partenerului distribuitor în scopul prelucrării solicitării de către acesta şi care sunt stocate pentru verificarea procesării în Leadsystem

 • apoi clienţii potenţiali şi reali ale căror date sunt prelucrate de către utilizatori înregistraţi (reprezentanţi şi parteneri distribuitori) în funcţia de oferte a magazinelor noastre online, pentru procesarea solicitărilor dvs., invitaţiilor de depunere de oferte sau alte proceduri de derulare a contractului (comenzi ulterioare, cereri de garanţie, etc.). Operaţiile de afaceri sunt salvate pentru o perioadă de 6 (şase) ani, pentru reprezentant sau partenerul distribuitor. În calitate de parteneri contractuali ai clientului, aceştia răspund de protecţia datelor în afara sferei noaste de influenţă (Leadsystem, platforme de comerţ).

 

5. Tipurile de date prelucrate sunt

 

 • mai întâi datele anonimizate ale utilizatorului, enumerate în detaliu în Declaraţia privind protecţia datelor, folosite pentru scopuri statistice şi în scopul optimizării uşurinţei utilizări paginilor noastre de Internet

 • datele principale indicate de utilizator în masca de introducere respectivă la luarea de contact, adaptate scopului solicitării respective a utilizatorului şi care conţin, pe lângă datele de contact absolut necesare pentru prelucrare şi marcate cu * (adrese), câmpuri de date care se completează opţional pentru o luare de contact mai comodă şi mai directă (numere de telefon) precum şi câmpuri de text pentru mesaje tip text limitate. Pe lângă instrucţiuni pentru procesarea sau limitarea Declaraţiei de consimţământ, utilizatorul poate transmite şi date operaţionale despre conţinutul solicitării.

 • Când se utilizează funcţia de căutare prin cod poştal, este necesară numai introducerea temporară a oricărui cod poştal - nu se realizează o raportare personalizată la utilizator.

 • Când se utilizează configuratorul, setul de date al utilizatorului nu se salvează decât la dorinţa expresă a acestuia („Opt-in“) şi nu se transmite partenerului distribuitor local decât cu consimţământul său expres. Şi în acest scop utilizatorul trebuie să-şi introducă datele principale ale unei solicitări de contact, pentru ca solicitarea sa cu privire la configurare să poată fi prelucrată. Datele tehnice şi estetice ale configurării sale se colectează şi se salvează împreună cu datele sale principale.

 • La înregistrarea şi încheierea unui contract de utilizare se colectează toate datele principale necesare pentru editarea contractului şi pentru o identificare sigură a partenerului contractual. Pentru utilizarea platformelor B2B (Extranet, platforme comerciale, magazin online, Leadsystem) sunt necesare şi alte date principale ale utilizatorului, pentru verificarea calităţii de antreprenor în sensul articolului § 13 din Codul Civil, precum şi datele personale ale persoanelor cu drept de reprezentare. Pentru utilizarea funcţiei de oferte a platformelor comerciale şi pentru utilizarea funcţiilor aşa-zisului Leadsystem se colectează şi alte date despre persoanele responsabile, în sensul protecţiei datelor (controlul accesului) (de ex. adrese de e-mail personale şi parole sigure).

 • La prelucrarea lead-urilor în anumite circumstanţe se colectează date operaţionale suplimentare necesare pentru prelucrarea respectivei solicitări, care se combină şi se prelucrează împreună cu datele solicitării. Acestea pot fi întrebări în legătură cu caracterul adecvat al produsului Novoferm ales sau despre situaţii de montaj concrete (de exemplu al unei porţi de garaj) de pe terenul sau în clădirea utilizatorului.

 

6. Posibili destinatari ai datelor sunt

 

 • partenerii-ţintă menţionaţi în Informarea privind consimţământul, cărora le sunt transmise datele (reprezentanţi sau parteneri distribuitori ai Novoferm GmbH, de ex. Novoferm Vertriebs GmbH pentru piaţa B2B în Republica Federală Germania sau partenerii distribuitori locali ori, pentru întrebări din celelalte ţări europene în afara Germaniei, reprezentantul respectiv din statul ţintă al solicitării utilizatorului).

 • proprii angajaţi ai Novoferm obligaţi la păstrarea confidenţialităţii în virtutea organizării pentru protecţia datelor şi declaraţiei privind protecţia datelor, mai ales cei care desfăşoară activitatea de administratori de sistem şi operatori de date contractuale.

 • operatorii noştri de date contractuale obligaţi la păstrarea confidenţialităţii şi supuşi de asemenea standardului european de protecţie a datelor (furnizorii de Host-Service şi de alte servicii), conform descrierii din Declaraţia privind protecţia datelor.

 

7. O prelucrare a datelor în afara domeniului direct de aplicabilitate al RGPD are loc numai pentru utilizatorii din Elveţia, pe baza legilor elveţiene privind protecţia datelor. În plus faţă de acestea, garantăm inclusiv pentru utilizatorii noştri din Elveţia cel puţin respectarea nivelului european de protecţie a datelor.

 

8. Ştergerea datelor utilizatorului care nu sunt asociate operaţiei se face în mod automat, cel mai târziu la finalul utilizării. Ştergerea datelor din solicitări se face după încheierea prelucrării solicitării, în măsura în care acestea nu rămân salvate pentru scopul unei operaţiuni viitoare, ştergându-se abia pe baza sistemului de ştergere aplicabil datelor contractuale (vezi mai sus).

 

9. Nivel de protecţie şi măsuri de protecţie (art 32 din RGPD)

 

Nivelul de protecţie pentru adrese, aşa cum sunt ele ţinute în registrele publice, este considerat de noi ca fiind relativ mic. Datele de contact individuale, în special datele operaţionale legate de solicitări concrete de montaj le considerăm însă critice, pentru că în worst-case, în cazul unui acces neautorizat la date cu intenţie criminală în combinaţie cu cunoaşterea adresei se pot trage concluzii cu privire la siguranţa temporar redusă a clădirii pe durata lucrărilor la uşi, porţi şi alte închideri ale clădirii utilizatorului. În schimb riscurile de pierdere a datelor ar fi neproblematice; inclusiv solicitările concrete ale utilizatorului se pot restabili (reproduse) neproblematic prin funcţiile serviciilor, cu un efort redus până la moderat al utilizatorului.

 

Inclusiv solicitările dinainte de încheierea contractului care conţin date concrete ale utilizatorului, primite prin formulare de contact sau prin Configurator, sunt transmise de noi codificat (tehnologie SSL).

 

Administratorii noştri de sistem garantează că datele transmise se asociază exclusiv unui Lead concret şi implicit unei solicitări concrete a unui utilizator. Funcţiile aşa-zisului Leadsystem garantează că setul de date al utilizatorului este citit şi editat exclusiv de reprezentantul local responsabil pentru el şi de partenerii distribuitori ai acestuia. (de ex. solicitarea unui utilizator din Germania > accesarea de către Novoferm Vertriebs GmbH, solicitarea unui utilizator din Nürnberg > în completare accesarea de către partenerul distribuitor din Nürnberg, care face oferta contractuală de livrare a porţii de garaj sau de montare a uşilor anti-incendiu).

 

Toate căile de acces în sistem sunt personalizate în mod corespunzător, protejate cu parole şi sunt utilizate numai de persoane obligate prin contract să respecte prevederile Novoferm privind protecţia datelor şi să implementeze în propria organizaţie nivelul european (în completare elveţian vezi mai sus) de protecţia datelor.

 

Disponibilitatea şi solicitabilitatea sistemelor se garantează prin măsuri de protecţie fizice şi tehnice (Firewall, servere securizate în centre de calcul, sisteme de backup, etc. de cel mai actual stadiu al tehnicii), conform descrierii din Sistemul de protecţie a datelor.

 

Restabilirea datelor de sistem prin backup-uri este garantată conform descrierii din Sistemul general de restabilire a datelor.

 

Verificarea şi evaluarea eficacităţii măsurilor de protecţie este garantată prin sistemul PBE al însărcinatului cu protecţia datelor al grupului nostru.

 

Isselburg, mai 2018

Thorsten Werbeck